aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasit Vahvuuksilla Netistä

Jos tavoitteena on vain saada aurinkolasit helposti, ei niiden ostaminen voisi paljon helpompaa olla, varsinkin jos ei niin välitä niiden laadusta. Kaikenlaisia edullisia aurinkolaseja on tarjolla jopa ruokakaupoissa, joten niiden ostamiseen ei todellakaan tarvitse paljoa nähdä vaivaa.

Asia on kuitenkin hieman haastavampi, kun ollaan ostamassa aurinkolaseja vahvuuksilla. Silloin ne nimittäin usein pitää ostaa ainakin optikolta, jos ei ihan tilata erikseen. Tämän takia suosittelenkin kääntymään netin puoleen, kun ostetaan aurinkolaseja voimakkuuksilla, sillä netin kautta ne saa yleensä helpoiten ja kaikkein edullisimin.

Meidän tämäh hetken suosittelema  aurinkolaseja vahvuuksilla myyvä nettikauppa on Mister Spex.

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita merkkilaseja, kuitenkin edullisempien lasien hinnoilla. Tarjolla tuhansia eri malleja, värejä ja muotoja. Lisäksi kaikille laseille tarjolla korotettu 90 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla laseja myös kotona ennen kuin päätät pidätkö ne.

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Keskimäärin todella edulliset hinnat aurinkolaseissa vahvuuksilla tai ilman
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Aurinkolasit vahvuuksilla?

Aurinkolasit vahvuuksilla ovat siis aurinkolasit, joissa linssit toimivat samalla tavalla kuin silmälaseissa, korjaten näköongelmia. Niiden linssit omaavat siis voimakkuudet.

On useampikin tapa suojata näköään aurinkolta, ja samalla nähdä kuitenkin hyvin. Ennen vanhaan oli suositumpaa pitää erillisiä kiinnitettäviä linssejä, jotka laitettiin tavallisten silmälasien päälle kiinni. Näitä on edelleenkin tarjolla, mutta koska ne eivät oikein ole enään muodissa, on niiden kysyntä selvästi pienempää kuin aikaisemmin on ollut.

Toinen tapa on pitää päässä piilareita aurinkoisella säällä, ja niiden päälle laittaa normaalit aurinkolasit kun on kirkasta tai ollaan ulkona. Aurinkolasejahan olisi hyvä pitää myös pilvisellä säällä, sillä vaikka pilvet vähentävät kirkkautta, eivät ne juuri estä haitallisten UV-säteiden läpituloa aurinkosta silmään.

Piilolinssit + aurinkolasit kombinaatio toimii, mutta se vaatii tosiaan sitten niiden piilareiden pitämistä, mistä osa ei pidä. Lisäksi jos on tottunut silmälasien pitämiseen, on muutos aika suuri.

Kolmas vaihtoehto on sitten hankkia kunnoliset aurinkolasit, joiden linssit on mitoitettu omilla vahvuuksilla. Tämä on yle​ensä se mieluisin tapa, ja toimivin. Kuitenkin se on samalla monesti se kallein, sillä silloin joutuu hankkimaan hieman laadukkaammat aurinkolasit. Linssit ovat silmälaseissa yleensä se kallein osa, ja sama asia on aurinkolaseissakin, varsinkin kun ne hankitaan voimakkuuksilla.

Ero ei kuitenkaan ole valtava, jos verrataan laadukkaisiin merkkilaseihin. Ne maksavat muutenkin yli 100€, joten silloin linsseihin vahvuuksien lisääminen ei maksa ihan hirveästi. Ero on kuitenkin todella suuri, jos hintaa verrataan markettien halpoihin aurinkolaseihin, joiden linssit ovat heikkolaatuiset mutta halvat.

Kuitenkin ihan silmien suojan kannalta kannattaisi nuo halvat aurinkolasit jättää kokonaan sinne kaupan hyllyille, sillä niissä ei yleensä ole mitään UV-suojaa​. Niiden linssit ovat yleensä vain värjättyä lasia, joka kyllä pimentää näköä, mutta ei tee mitään suojatakseen silmän terveyttä säteilyltä. Tämän takia silmälääkärit suosittelevatkin hankkimaan hieman laadukkaammat lasit, ja varmistamaan että niiden linseissä on kunnollinen UV-suoja. Tämä pätee niin laseissa ilman voimakkuuksia tai niiden kanssa.

Kun siis hankit aurinkolasit vahvuuksilla, varmista samalla että niiden linsseissä on kunnollinen UV-suoja. Yleensä niissä on, mutta asia kannattaa kuitenkin varuilta varmistaa, ettei tule vahingossa ostettua huonoa.

Leave a Comment: