Lasten Silmälasit – Opas Hankintaan

Lasten silmälasikehykset ovat hauskoja hankkia. Niin monia uusia tyylejä on tarjolla, että sinä ja lapsesi varmasti löydätte parin lasten silmälaseja, joita molemmat rakastavat.

Vaihtoehdot vaihtelevat suosituimpiin hahmoihin tai lapsuuden ikoneihin perustuviin tuotemerkkeihin, kuten Harry Potter, SpongeBob ja Barbie, enemmän "aikuisille" tyyliltään tehtyihin tai sekoitus molempia. Nykyaikaisilla lasten silmälaseilla on myös kestävyys ja turvallisuusominaisuudet kunnossa.

lasten silmälasit

Mitä lapset haluavat silmälasikehyksissä

Nykyään monet lapset haluavat silmälaseja, jotka näyttävät aivan silmälaseilta, joita vanhemmat tai vanhemmat veljet ja sisaret käyttävät. Pitkät suorakaiteen muotoiset muovikehykset, pienet, retrotyyliset, soikeat ja jopa ohuet titaanirungot ovat kaikki käytettävissä nykypäivän pienille asiakkaille. Näiden muodikkaiden kehystystyylien saatavuus lapsille tekee silmälasien käytöstä lapsille kivemppa kuin ehkä koskaan.

Pop-kulttuurin ikonit ja logot ovat myös esillä lasten silmälaseissa. Sarjakuvahahmot ovat tulossa televisiosta silmälasien myymälöihin omalla lasten kehyksellään. Monet näistä ovat aikuismaisia ulkonäöltään, mutta hauskoilla yksityiskohdilla, kuten pimeässä hohtavuudella tai jännillä kuvioinneilla.

Suositut Harry Potter -kirjat ja -elokuvat ovat luoneet kehyksiä "aivan kuten Harryllä" pienten lasten keskuuteen, kun taas vanhemmilla lapsilla on vaikutteita trendikkäistä brändeistä ja logoista, joita he näkevät urheilusankareidensa päällä.

Riippumatta tyylistä tai brändistä,  lapsille on tärkeää tuntea, että ne ovat osa kehysvalintaprosessia. Valitsemalla silmälasikehykset, joista he pitävät, on lyhyt matka siihen, että he haluavat käyttää lasejaan ja huolehtia niistä.

Lasten silmälasit: kestävyys ja turvallisuus

Vaikka lapset saattavat haluta silmälasikehyksiä tietyllä värillä tai brändillä, vanhemmat yleensä haluavat jotain, joka kestää.

Sopivien lasten silmälasien ostaminen

Pyydä lasta poimimaan useita kehyksiä, joista he pitävät ja tee päätöstä niiden perusteella.

Kevyet saranat parantavat kehyksen kestävyyttä vähentäen kokonaiskustannuksia.

Polykarbonaatti on erittäin turvallinen linssin materiaali ja erinomainen valinta lasten silmälaseille. (Se on sama materiaali, josta on valmistettu luodinkestävä lasi!)

Lisää vinkkejä lasten silmälasien ostamiseen.

Etsi lapsille kehyksiä, joissa on  joustavat saranat (jotka auttavat kehyksen temppelit taipumaan molempiin suuntiin) ja joustavia kehysmateriaaleja (jotka kestävät onnettomuuksia, kuten päälle istumista tai taivutusta, kun otat lasit päähän ja pois päältä). Nämä kestävyysominaisuudet pienentävät kustannuksia ajan mittaan.

Ohuet, kevyet ja vahvemmat materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja titaani, ovat erittäin suosittuja lasten silmälaseissa. Näistä kestävistä materiaaleista valmistetut kehykset ovat erinomaisia ​​lapsille, jotka ovat rajumpia lasiensa kanssa.

Myös useimmat silmälasien valmistajat ja optiset myymälät tarjoavat laajempia takuita lasten silmälaseille, joten voit tuntea olosi turvallisemmaksi sijoituksestasi lapsesi silmälaseihin.

Lapsille on saatavana myöspolykarbonaattilinssejä, joissa on erittäin kestävät linssipäällysteet , jolloin linssit kestävät naarmuuntumattomina. Vastaavia linssipäällysteitä voidaan käyttää myös Trivex-linsseihin.

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita merkkilaseja, kuitenkin edullisempien lasien hinnoilla. Tarjolla tuhansia eri malleja, värejä ja muotoja. Lisäksi kaikille laseille tarjolla korotettu 90 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla laseja myös kotona ennen kuin päätät pidätkö ne.

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Keskimäärin todella edulliset hinnat merkkisilmälaseista
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Viisi suuntausta lasten silmälaseissa

  1. Suunnittelijat ovat ottaneet viileitä ja klassisia malleja, jotka toimivat aikuisille ja pienentäneet niitä lapsille. Älä ole yllättynyt, jos lapsesi haluaa silmälaseja, jotka näyttävät kuin sinun laseilta.
  2. Brändätyt tai lisensodut silmälasien linjat nappaa lapsen huomion. Fisher-Price, Hush Pennut, Stride Rite, Disney ja Marvel Comics miellyttävät kaiken ikäisiä lapsia, mutta varsinkin hyvin pienille lapsille. Extremeurheiluun (X-Games), koripalloon (Nike, Converse) ja muihin urheiluihin liittyvät linjat ovat hyvin suosittuja hieman vanhempien lasten keskuudessa.
  3. Kevyet saranat, vahvat ja joustavat runkomateriaalit sekä iskunkestävät polykarbonaatti- tai Trivex-linssit auttavat suojaamaan lastesi silmiä - samoin kuin kukkaroasi.
  4. Älä unohda aurinkolaseja lapsille . Suojaamalla lapsesi silmät auringon haitallisilta UV-säteiltä voit pienentää aikuisten silmäongelmien, kuten kaihien, riskiä myöhemmässä elämässä.

    Iskunkestävä polykarbonaatista valmistetut ovat erinomainen valinta lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona. Kiinnitettävät aurinkolasit (tai uudemmat versiot, jotka kiinnittävät magneettisesti silmälaseihin) ovat myös hyviä valintoja.
  5. Lapselle, joka on nopeasti tulossa teini-ikäiseksi, silmälasien muoti on yhä tärkeämpi. Guessin, Calvin Kleinin ja muiden valmistamat silmälasikehykset ovat erittäin houkuttelevia teini-ikäisille tai sitä lähestyville. Suosittuja ovat myös kehykset, joissa on vaatteita ja lisävarusteita, kuten Esprit, Nine West ja Banana Republic, sekä tunnettuja brändejä kuten Hilary Duff ja Thalia silmälasien kokoelmia.

Leave a Comment: