lukulasit netistä

Lukulasit Netistä

Monesti kun ikää alkaa olla mittarissa se 40 - 50 vuotta, alkaa ihmisen näössä tapahtua muutoksia. Ihmiset jotka eivät ole silmälaseja koskaan tarvinneet huomaavat, että tuottaa haasteita lukea tekstejä, varsinkin pimeämmässä ja pienempää tekstiä.

Tämä on hyvin normaalia, sillä iän myötä monesti myös silmän kimmoisuus alkaa heiketä, joka näkyy juuri vaikeutena tarkentaa selvästi lähelle. Tätä varten on luoto lukulasit, jotka auttavat korjaamaan tämä ongelman helposti ja melko edullisestikkin.​

Halpoja lukulaseja on mahdollista saada lähes jokaisesta marketista, mutta jos tahtoo vähänkään laadukkaammat lukulasit, kannattaa kääntyä netin puoleen.

Nettikaupoissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia lukulaseja, ja hinnat netissä ovat myös keskimäärin halvemmat.

Tässä meidän tällä hetkellä suosittelema iso nettikauppa, josta löytyy lukulasit makuun kuin makuun edullisesti ja hyvillä toimitusehdoilla.​

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita merkkilaseja, kuitenkin edullisempien lasien hinnoilla. Tarjolla tuhansia eri malleja, värejä ja muotoja. Lisäksi kaikille laseille tarjolla korotettu 90 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla laseja myös kotona ennen kuin päätät pidätkö ne.

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Keskimäärin todella edulliset hinnat merkkisilmälaseista
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Kuinka hankkia lukulasit netistä

Lukulasit terminä tarkoittavat silmälaseja, joiden vahvuus on + -merkkinen.

Silmälaseja on tarjolla sekä plus että miinus vahvuuksilla, joista toinen korjaa näköä lähelle, ja toinen kauemmas. Lisäksi tarjolla on myös moniteholaseja, jotka korjaavat näköä kumpaankin kohtaan.

Mahdollista on nykyään toki hankkia myös silmälasit ilman vahvuuksia, jolloin niiden linssien korjausnumero on 0. Niitä ostetaan kuitenkin selvästi harvemmin.​

Lukulaseja etsittäessä tarvitset siis periaatteessa silmälasit, joissa on sopiva plusvahvuus. Se mikä vahvuus on sinulle oikea, selviää näkötestin avulla. Nykyään on helposti saatavilla monilta optikoilta ja silmälasiliikkeiltä ilmaisia näöntarkastuksia, jotka kannattaa hyödyntää kun vain mahdollista.​

Erityisesti halvempia laseja myydään ihan lukulasien nimellä, mutta yleensä parempaa laatua ei niin suurella hintaerollaakaan saa, kun hankkii ihan kunnolliset silmälasit lukulaseiksi.

Suurin ero on yleensä linsseissä, joissa paremmat linssit tekevät lukemisesta mukavampaa ja vähemmän silmiä rasittavampaa. Lisäksi ne kestävät yleensä hieman paremmin arjen kolhuja, ilman että ne heti naarmuuntuvat ja menevät pilalle.

Ja kun ne paremmat silmälasit lukulaseina maksavat kuitenkin monesti vain noin 50 € enemmän, kannattaa se panostaa jos laseja pitää päässään enemmänkin ja varsinkin jos haluaa pitää samat lasit käytössä pidemmänkin aikaa.

Usein ihmiset hankkivat ensimmäisiksi laseiksi jotkut edulliset lukulasit, mutta lopulta päätyvät sitten ostamaan ihan kunnolliset lasit, jotka kannattaa siis nykyään 2017 ostaa netin kautta.​

Monesti nettikaupoissa ei erikseen myydä ns. lukulaseja. Sen sijaan lähes kaikki tarjolla olevat silmälasit on mahdollista saada lukulaseina, kun valitsee vahvuudeksi sopivan plusmerkkisen arvon. Tällä tavalla on mahdollista hankkia myös aurinkolasit lukulaseina jos niin haluaa.

Miksi sitten lasit netistä?

Se miksi on viisasta hankkia lukulasit netistä on se, että se on edullisempaa, helpompaa ja monesti mukavampaa.

Mikään ei tietenkään estä hankkimasta niitä optikolta tai silmälaseliikkeestä, mutta kun ostat lasit netistä, pätee siihen monta samaa etua kuin ostaessasi muita tavaroita verkosta. Erityisesti siis helppous, valikoima ja hinta.

Netissä lukulasit ovat keskimäärin edullisempia kuin optikoilta, samoista syistä kuin tavarat yleensä verkossa ovat edullisempia. Katselemalla tarjouksia voi myös helposti säästää huomattavastikkin. Ja netissä tarjousten metsästämienn on helpompaa.

Lisäksi sinun ei tarvitse lähteä kotoa pois ostaessasi lukulaseja, vaan jos tiedät sopivat voimaakuudet, voit tilata lasit jopa minuuteissa suoraan kotiisi tai lähimpään postiin.

Valikoima on myös netissä kaikkein suurin, joka houkuttelee joitakin, jotka haluavat tietynlaiset lukulasit ehdottomasti.

Ja muista myös, että kun tilaat lukulasit netistä, saat myös aina vähintään 14 päivän ( monissa kaupoissa pidempikin) palautusajan, jonka aikana voit koska tahansa palauttaa lasit takaisin ja vaihtaa se toisiin.

Syitä onkin siis monia, miksi suosittelemme hankkimaan lukulasit netistä mielummin kuin optikolta.​

Leave a Comment: