Ray Ban aurinkolasit halvalla

Ray-Ban Aurinkolasit Halvalla Netistä

Kun puhutaan aurinkolasimerkeistä, on Ray-Ban varmasti eräs tunnetuimmista. Nämä ikoniset lasit ovat olleet lukuisissa Hollywood elokuvissa, ja niitä bongaa usein monien julkkisten silmiltä.

Ja kun kävelee suomalaisiakin katuja, näkee varmasti monilla ihmisillä juuri Ray-Ban aurinkolasit.

Vaikka osa on näitä laseja vastaan, ovat ne keskimäärin kuitenkin kohtuuhintaiset aurinkolasit, jotka ovat kuitenkin laadukkaat. Tämän takia osittain varmasti ne ovatkin niin suosittuja.​

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita Ray-Ban aurinkolaseja, ja sieltä olemme usein löytäneet parhaita tarjouksia moniin eri malleihin. Tämän takia suosittelemmekin aloittamaan tarkastelun Mister Spexistä, kun etsit edullisia Ray-Ban aurinkolaseja!

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Keskimäärin todella edulliset hinnat merkkisilmälaseista
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Ray-Ban aurinkolasit

Ray-Banin mallisto on vuosien varrella hieman elänyt, ja tällä hetkellä 2017 siihen kuuluu 6 eri pääluokkaa.

  • Aviator
  • Wayfarer
  • Clubmaster
  • Round
  • Justin
  • Erika

Ray Ban Aviator

Aviator eli piloottimalliset aurinkolasit ovat varmasti se ikonisin Ray-Ban muotoilu, joka on tietenkin levinnyt myös lähes jokaiselle muulle aurinkolasien valmistajalle.

Alkujaan nämä lasit saivat jo 30 -luvulla, mutta nousivat suureen suosioon erityisesti 80-luvulla, kiitos lukuisten menestyselokuvien kuten Top Gun, jossa nämä lasit olivat vahvasti esillä.

Aviator lasit ovat siitä mukavat, että ne sopivat niin miesten kuin naistenkin päähään, ja lähes jokaisen muotoisille kasvoille. Tämän takia ne ovatkin eräitä myydyimmistä muodoista.​

Ray-Ban Wayfarer

Wayfarer on toiseksi tunnetuin Ray-Banin valmistamista aurinkolasimalleista.

Näissä on pienemmät linssit kuin Aviatoreissa, mutta selvästi vahvemmat kehykset. Jos haet jotakin hieman huomaamattomampaa aurinkolasia, ovat nämä hyvä valinta lähes jokaiselle.

Wayfarereita on tarjolla kahdella muotoilulla, uudella ja vanhalla. Uudessa on hieman pyöreämmät kehykset ja ne eivät ole niin paksut kuin vanhoissa. Samaten ne ovat hieman kevyemmät, jolloin niiden pitäminen voi olla mukavampaa.

Ray-Ban Clubmaster​

clubmaster

Clubmaster on hieman tuoreempi mallisto, joka soveltuu erityisen hyvin etsittäessa aurinkolaseja vahvuuksilla.

Erona Wayfareihin on pienempi kehys, joka ei piiritä koko linssiä, sekä useammat kuviointi ja värivaihtoehdot kehyksissä.

Clubmasterit ovatkin hieman retrompi lookki klassisiin muotoihin.​

Ray Ban Round

Round aurinkolasit ovat nimensä mukaisesti täysin pyöreät, ja muuten muistuttavat melko paljon Aviatoreita.

Muodossa on kuitenkin sen verran eroa, että nämä lasketaan oman malliston alle.​

Ray Ban Justin

Justineita voisi kuvailla lyhyesti räväkkäämmiksi Wayfarereiksi. Niissä on samantyylinen muoto, mutta Justineissa on enemmän tarjolla näkyviä värejä ja kuviointia.

Erika mallisto

Erikassa taas yhdistyy Aviator tyyliset suuret linssit sekä Wayfarerin paksut ja näkyvät kehykset.

Erika lasit ovatkin keskimäärin erittäin näyttävät, ja ne kyllä näkyvät kauas.

Mistä Ray-Ban aurinkolasit halvalla?​

Nykyään 2017 Ray-Banin mallisto on todella suuri, ja kaikkiin 6 eri päämalliin kuuluu lukuisia variaatioita, sekä värejä ja kuviointeja.

Tarjontaa siis riittää paljon, mutta kun se sopiva malli on lopulta löytynyt, on kysymyksenä enään, mistä ne saisi halvimmalla. Ja yleensä vastaus on netistä.

Hintavertailun tekee hieman haastavammaksi se, että monesti tarjouksessa on hieman eri malleja toisissa kaupoissa kun toisissa. Ja jos katselet Outlet myymälöitä, niin niistä saattaa saada jotakin mallia todella halvalla, kun taas toinen lähes samanlainen on paljon kalliimpi.

Lisäksi monesti jossakin kaupassa pyörii Ray-Ban alennus, jonka kautta voi saada todella edullisestikkin edulliset aurinkolasit.​

Ongelma on kuitenkin se, että Ray-Ban väärennöksiä on liikkellä todella paljon, ja jos vain googlaa halvimman hinnan, on riski että kyseessä on edullinen väärennös.

Tämän takia suosittelen ostamaan lasit vain nettikaupoista, jotka ovat virallisia Ray-Ban jälleenmyyjiä. Ja keskimääin edullisimpia sellaisia vaikuttavat olevan seuraavat nettikaupat.​

Kun ostat Ray-Ban aurinkolasit jostakin näistä kaupoista, saat yleensä parhaan tarjouksen ja edullisimman hinnan. Lisäksi ehkä tärkeimpänä, voit luottaa siihen, että tilaamasi lasit ovat aidot, eivät kalliit väärennökset.

Leave a Comment: