silmälasi tarjous

Silmälasi Tarjoukset 2018

Silmälasien ostamisen netistä voisi sanoa siinä mielessä olevan hieman haastavampaa kuin monien muiden tuotteiden, että monet tarjoukset on muotoiltu melko monimutkaisesti, varsinkin suomalaisissa nettikaupoissa.

Jos olet seurannut Silmäaseman ja Instrumentariumin tarjouksia, olet ehkä huomannut että ne hyvin harvoin ovat mitään "40 % alennus" tyylisiä, vaan yleensä ne ovat joku seuraavista vaihtoehdoista:

  1. Kehykset ilmaiseksi / todella halvalla
  2. Toiset lasit ilmaiseksi / halvalla
  3. Aurinkolasit kaupan päälle
  4. Toiset silmälasit kaupan päälle​

Sinällään hyviä silmälasitarjouksia, mutta ongelma on, että monesti tuntuu siltä, että pitäisi lukea se tarjouksen pieni präntti, että ymmärtää mitä siinä on oikein tarjolla ja miten se toimii. Näissä on nimittäin monesti ns. koira haudattuna, jonka takia tarjous ei välttämättä ole niin houkutteleva kuin se voisi olla tai voisi luulla.

Ei olekkaan mikään ihme, että jopa Kuluttajasuojavirasto on pyytänyt näitä liikkeitä selventämään tarjouksiaan. Kuitenkin ainakin tätä kirjoittaessa 2017, ovat tarjoukset monesti vieläkin hyvin epäselviä, ja se pieni präntti pitää lukea jotta tietää mikä on sen jujuna.

Otetaanpa joitakin esimerkkejä.

Kehykset ilmaiseksi​

Kehykset ilmaiseksi tarjoukset ovat yleensä kaikkein selvimpiä, ja ne toimivat yleensä niin kuin niissä sanotaan.

Juju monesti on kuitenkin se, että kehykset ovat laseissa monesti se halvin osa, ja ne itse linssit sitten maksaa todella paljon. Lisäksi tarjouksessa olevat kehykset saattavat olla sieltä edullisemmasta päästä, jonka takia loppujen lopuksi tämä tarjous ei välttämättä ole kovin suuri, ainakaan verrattuna silmälasien kokonaishintaan.​

Toiset silmälasit kaupan päälle

Toinen melko yleinen tarjous suomalaisilla silmälasiliikkeillä on se, että ostettaessa silmälasit saat toiset kaupan päälle.

Joissakin tilanteissa tämä voi olla ihan hyvä tarjous, lähinnä silloin jos ostat edulliset lasit ihan peruslinsseillä. Kuitenkin moni ostaa nykyään lasinsa hieman parempien linssien kanssa, jolloin tässä tulee se jippo.

Nimittäin vaikka ostaisit yhdet lasit laadukkailla linsseillä tai monitehoina, nuo toiset ilmaiset silmälasit saat sitten ihan niillä edullisilla peruslinsseillä, ei niillä laadukkailla mitä olet toisiin laseihin hankkinut.

Mikäli on hankkinut hyvät lasit, on hieman turhaa monesti saada vastaavat, mutta huonommat kaupan päälle, kuin korkeintaan varalaseiksi. Sen takia tämä tarjous on monesti huonompi kuin voisi nopeasti kuvitella.​

Aurinkolasit kaupan päälle

Tässä taas monesti on hieman sama ongelma kuin yllä, eli toiset lasit ovat selvästi edullisemmat ja heikompilaatuiset kuin ne itse hankitut. Tämän takia tarjous on yleensä heikompi kuin voisi luulla.

Yhteenvetona silmälasitarjouksien ongelmana suomalaisissa kaupoissa onkin, että voi olla vaikea selvittää, onko se oikeasti hyvä tarjous vai ei. Joskus ne oikeasti ovat hyviä tarjouksia, mutta monasti taas ne eivät ole niin hyviä kuin nopeasti vaikuttaa. Tämä tekee tarjousten vertailustakin vaikeaa.

Se mistä pidän Eurooppalaisissa nettikaupoissa on se, että ne silmälasitarjoukset on yleensä perinteisiä "x % alennuksia". Niissä ei yleensä ole samanlaista kikkailua kun jostakin syystä on Suomessa tapana.​

Sen sijaan että joutuisit pohtimaan, kuinka arvokkaat toiset edullisemmat silmälasit kaupan päälle sinulle olisivat, näet suoraan että tarjouksena on vaikka 30 % haluamiesi lasien hinnasta.

Ja ehkä parasta näissä on juuri se, että voit helposti vertailla hintoja eri kauppojen välillä. Ja tämä kaikki käy tosi nopeasti, kun ei tarvii tehdä monimutkaisia laskelmia monimutkaisten tarjousten eduista.

Tämän takia mielestäni silmälasitarjoukset Eurooppalaisissa nettikaupoissa ovat paljon parempia tällä hetkellä 2018.​ Ja monesti olemme havainneet parhaiden tarjousten löytyvän Mister Spex nimisestä todella suositusta nettikaupasta.

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita merkkilaseja, kuitenkin edullisempien lasien hinnoilla. Tarjolla tuhansia eri malleja, värejä ja muotoja. Lisäksi kaikille laseille tarjolla korotettu 90 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla laseja myös kotona ennen kuin päätät pidätkö ne.

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Keskimäärin todella edulliset hinnat merkkisilmälaseista
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Leave a Comment: