silmälasit ilman vahvuuksia

Silmälasit ilman vahvuuksia

On varmasti useampiakin syitä, miksi ihmiset hankkivat silmälaseja ilman vahvuuksia. Kuitenkin kaksi merkkitävimpää syytä ovat selvästi nämä seuraavat:

  • Halutaan silmälasit osaksi naamaisia / cosplay - tapahtumaa
  • Halutaan silmälasit osaksi arkielämän asustetta ja lookkia.

Riippuen siitä, kumpaan tarkoitukset lasit on tarkoitus hankkia, kannattaa panostaa myös hieman eri asioihin niitä hankkiessa. Ja tässä artikkelissa on tarkoitus auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat silmälasit ilman voimakkuuksia.

Silmälasit yhdeksi illaksi

Ensimmäinen vaihtoehto oli siis tilanne, jossa tarvitse feikkilasit joitakin juhlia, kuten naamiaisia tai teemabileitä varten. Toinen yleistyvä tarve on cosplaytä harrastavilla ihmisillä, joiden hahmot käyttävät silmälaseja.

Koska kuitenkin lasit hankitaan tässä tapauksessa yleensä yhtä iltaa varten, tai ainakin niitä pidetään päässä harvemmin, voidaan muutamasta asiasta tinkiä, joista ei kannata tinkiä jos lasit ovat päässä arkielämässä.

Suurin ja merkittävin on ehkä linssien laatu. Mitä enemmän silmälaseja pidetään, sitä merkittävämpi on niiden linssien laatu. Ja jos laseja pidetään vain muutaman tunnin / yhden illan ajan, ei niiden linssien kestävyys tai laatu ole niin tärkeää. Varsinkaan kun hieman paremmat linssit maksavat sen 30 - 100 € enemmän.

Edullisimmin pääsee, jos hankkii edulliset kehykset, ja jättää niihin pleksiset esittelylasit. Nämä ovat kuitenkin hieman feikin näköiset, ja naarmuuntuvat todella helposti.

Toinen vaihtoehto on hankkia edulliset kehykset edullisilla peruslinsseillä. Nämä ovat jo paljon paremmat lasit, mutta maksavat ehkä sen 10 - 20 € enemmän. Se ei ehkä ole sen arvoista, jos laseja pidetään päässä vain parin tunnin ajan.

Joskus on mahdollista löytää feikkilaseja myös kaupoista, jolloin ne voi saada todella edullisesti. Näitä löytyy mm. naamiaisasustekaupoista, ja joskus ihan tavallisista muistakin kaupoista. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, mutta joskus voi varsinkin pienemmillä paikoilla olla vaikea löytää näitä livenä mistään.

Jos haluat tälläiset lasit helposti, tilaa ne netistä. Se on helppo tapa, joskaan ei se halvin kun halutaan vain edullisimpia laseja ilman vahvuuksia.

Arkikäyttöön​

Jos ollaan kuitenkin hankkimassa silmälaseja ilman vahvuuksia ihan arkikäyttöön, osaksi lookkia ja asustetta, olisi hyvä niihin panostaa hieman enemmän.

Esimerkiksi pleksilinssit kannattaa unohtaa heti, sillä ne näyttävät päiväsvalossa aika feikeiltä, jonka lisäksi ne keräävät naarmuja todella nopeasti. Sen sijaan kannattaa ostaa ihan kunnolliset linssit, joissa ei kuitenkaan ole vahvuuksia. Ne kuitenkin kestävät hieman arjen iskuja, ja lisäksi niiden lävitse on sitten kivempi katsella.​

Tällöin kannattaa melkein kyllä ​hankkia nämä lasit netistä, sillä netin kautta on helposti mahdollista saada lähes kehykset kuin kehykset linsseillä ilman voimakkuuksia. Valikoima on siis lähes yhtä suuri kuin ostattaessa "oikeat silmälasit".

Valinnan mukaan voi hankkia joko ihan peruslinssit, tai sitten hieman paremmat. Valinta kannattaa tehdä hieman sen mukaan, kuinka paljon niitä laseja tulee pitämään. Jos ne ovat päässä koko ajan, suosittelen hieman parempia linssejä. Jos taas lasit ovat päällä vain harvemmin, peruslinssit ovat todennäköisesti riittävät.

Silmälaseja ilman vahvuuksia on tarjolla paljon mm. seuraavissa suomalaisten suosimissa verkkokaupoissa. Katso siis valikoima, ja tilaa omat silmälasit ilman vahvuuksia jo tänään.​

Ja hyödyntämällä tarjouksia, voi nämä lasit saada monesti todella edullisestikkin.​

MisterSpex

Mister Spex tarjoaa todella laajan valikoiman parhaita merkkilaseja, kuitenkin edullisempien lasien hinnoilla. Tarjolla tuhansia eri malleja, värejä ja muotoja. Lisäksi kaikille laseille tarjolla korotettu 90 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta kokeilla laseja myös kotona ennen kuin päätät pidätkö ne.

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille
  • Lähes kaikki kehykset saatavilla linsseillä ilman vahvuuksia!
  • Valtava valikoima

Katso Valikoimat ja Tarjoukset Tästä >>

Leave a Comment: